TOPLANTI DUYURUSUDUR
GÜNDEM

Samsun ili Bafra ilçesi Sebze Üreticileri Birliği'nin 2018 ve 2019 yıllarına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, Bafra Ziraat Odası'nın Fatih Mah. Altınkaya Cad. No: 106/101 - Bafra / Samsun adresinde bulunan toplantı Salonunda 26.03.2020 Perşembe günü, saat 11.oo' de yapılmasına, birinci toplantıda çoğunluk sağlanmaz ise, ikinci toplantının 02.04.2020 Perşembe günü yukarıda belirtilen aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

GÜNDEM MADDELERİ:
1- Açılış, yoklama,
2- Divan kurulunun seçimi ve saygı duruşu,
3- a) Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporu, Bilanço ve Gelir Tablosunun okunması ve müzakere edilmesi b) Bilanço ve Gelir Tablosunun onanması, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası edilmesi.
4- a) Üye giriş aidatı ve üye yıllık aidatların tespit edilmesi ve onanması,
b)Yönetim Kurulu Huzur Hakkı ve Hacirah ödentisinin tespit edilmesi ve onanması,
c) Personel Maaşı ve Mali Müşavir ücretinin tespit edilmesi ve onanması
d) Üyelerden alınacak olan İyi Tarım, Çatak Projesi ve Sertifika Ücretlerinin tespit edilmesi ve onanması,
e) Üyelerin ürünlerinin pazarlanmasında alınacak olan komisyon oranının tespit edilmesi ve onanması,
e) 2020 yılına ait Tahmini Bütçenin görüşülmesi ve onanması.
5- Birlik adına 100.000,00 TL. sermayeli şirket kurulmasına ve kurulacak olan şirket için üyelerden alınacak olan sermaye payının görüşülüp karara bağlanması.
6- Dilek ve Temenniler
7- Kapanış.