2019 YILI OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL DUYURUSU
SAMSUN İLİ BAFRA İLÇESİ SEBZE ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ'NİN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU;
Samsun ili Bafra ilçesi Sebze Üreticileri Birliği'nin 2019 yılına ait Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Bafra Ziraat Odası'nın Fatih Mahallesi Altınkaya Caddesi No:106/101 - Bafra / Samsun adresinde bulunan toplantı salonunda 03.10.2019 Perşembe günü, saat 11. 00' de yapılmasına, birinci toplantıda çoğunluk sağlanamaz ise, ikinci toplantının 17.10.2019 Perşembe günü yukarıda belirtilen aynı yer ve saatte yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Üyelerimizin Genel Kurul Toplantısına katılmak ve aşağıda tespit edilen gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere, yukarıda belirtilen tarih, yer ve saatte toplantıda hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.

GÜNDEM MADDELERİ:

1- Açılış, yoklama, Divan Kurulu'nun seçimi ve saygı duruşu

2- Samsun ili Bafra ilçesi Sebze Üreticileri Birliği Tüzüğünün 4. maddesinde açıklanan çalışma konuları ile ilgili;
a) Birlik adına Şirket, iktisadi işletme ve üretim tesisleri kurmak, kurulmuş olanlara iştirak etmek,
satmak, satın almak, kiralamak ve kiraya vermek.
b) Araç, arsa, arazi, Demirbaş ve makine teçhizat satın almak, kiralamak ve kiraya vermek.
c) Birliğin çalışma konuları ile ilgili; Birlik ve üyelerin lehine, bankalardan, ilgili kurum ve kuruluşlardan Kredi, teşvik, hibe almak, her
türlü Taahhütname ve sözleşmeleri imzalamak.
d) Konular ile ilgili personel çalıştırmak, müdür atanmak için yönetim kuruluna yetki verilmesi
nin görüşülmesi.

3- Birlik aracılığı ile üyelerin ürettiği ürünleri pazarlamak(Binde 2'sini aşmamak kaydı ile) ve hizmet payı(komisyon oranının)
tespit edilmesi.

4- Üyelikten Kendi isteği ile çıkan veya hak ve sorumluluklarını yerine getirmeyip üyelikten çıkartılan üyelerin durumlarının görüşülmesi ve
onanması.

5- Üyelerden tahsili imkansız hale gelen alacakların görüşülmesi ve karara bağlanması.
6- Dilek ve temenniler.
7- Kapanış